❤️ Да победиш страданието с обич ❤️

Детска хирургия. „Да победиш страданието с обич” е рецептата за работа с болни деца на доц. Богдан Младенов, началник на Клиника по детска анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”.

Да победиш страданието с обич” е рецептата за работа с болни деца на доц. Богдан Младенов, началник на Клиника по детска анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”.

clinica.bg разказва историята на утвърдения млад специалист, който ежедневно влиза в ролята на адвокат на малките пациенти на най-голямата болница за спешна медицина в страната.

„Отговорността на анестезиолога да приспиш и събудиш дете е огромна” – споделя доц. Богдан Младенов и не крие, че често пъти, заседявайки се до реанимационното легло на някой малчуган, неволно му казва „как си, тате”, „тук сме, тате, ще се оправиш”.

За избора на професионален път, за екипната работа в „Пирогов”, която е задължителен елемент от работната етика на всички заети с лечението на деца в болницата, за емоциите си по време на операция и за семейството и двете си деца разказа доц. Младенов пред журналиста Силвия Николова.

С цялото интервю на доц. Богдан Младенов можете да се запознаете ТУК

#ДетскаХирургияПирогов

1 Trackback / Pingback

  1. ❤️ ❤️ ❤️ Признание за усърдната, всеотдайна и координирана работа за наши колеги от „Пирогов”

Коментарите са заключени