Oбщи условия

Уважаеми, потребители.
Добре дошли на сайта на Детска хирургия Пирогов.
Този сайт е създаден за да информира родителите на нашите малки пациенти. Надяваме се , че тук ще намерите много разнообразна и полезна за Вас информация. Освен тези страници поддържаме и форум, в който можете да зададете своите въпроси. Заповядайте и в нашия фейсбук профил.

Всички материали, публикувани в pedsurg.net, са обект на Закона на авторското право и сродните му права. Изключение са материалите, в които изрично е посочен друг източник.

Използването на наши текстове, видеа и снимки в други информационни платформи е допустимо само при цитиране на pedsurg.net и прилагане на линк към оригиналната публикация.
Моля, уважавайте нашия труд.

Вашият достъп и употреба да услугата се осъществява при условие с настоящите Общи условия.
Влизайки в нашата интернет страница, Вие се съгласявате с Общите ни условия.

Линкове към външни интернет страници:

Нашата интернет платформа съдържа препратки към други страници в мрежата, които не са притежавани и контролирани от pedsurg.net. Ние нямаме контрол и не носим отговорност за тяхното съдържание, политика на защита на личните данни или други практики.

Приемайки настоящите общи условия вие се съгласявате, че pedsurg.net няма как да носи отговорност за съдържание, продукти или услуги предоставяни от външни интернет източници.