Виртуалната конференция МОРЕ 2020.

Уважаеми колеги,

Поканени сте на предстоящата виртуална 11-а Национална онкологична конференция МОРЕ 2020.

Наченат през 2010-а, проектът МОРЕ встъпва в 2020 г. като мост през цяла една декада от времена и събития. И подобно на всеки мост, функциите му са две – да свързва предели и да виси над бездни. Преводът на тази метафора е: да съчетава клинични доказателства и да инспирира дръзки идеи.

Конференция МОРЕ 2020 ще продължи да бъде именно този мост. За нас е чест да Ви поканим на виртуалното издание на конференцията тази година. Конференцията ще се състои във виртуален конферентен център, изграден с максимална прецизност, за да бъдат възможно най-много аспекти на събитието, представени в онлайн вариант.

Вярваме, че конференцията ще бъде неповторимо преживяване за всички нас.

Представяме Ви виртуалния конферентен център на МОРЕ 2020:

Представяме Ви библиотеката в нашия виртуален конферентен център, от която ще имате възможност да поръчате физическо издание:

Тази година единадесетото издание на МОРЕ щe добави към българската онкоурология клинично ръководство за поведение при уротелни карциноми. Като издание на Библиотека МОРЕ за първи път на български ще бъде публикувана 8-а редакция на TNM-класификацията на малигнени тумори.

Вярваме, че конференцията през октомври 2020 г. ще проектира нов мост – през задаващата се трета декада на нашия век. Затова българската клинична онкология има нужда от МОРЕ.

За повече информация посетете: https://thevirtual.show/more/help.php