Още добри думи които ни радват и мотивират! ❤ ❤ ❤

Благодарност към Детска хирургия Пирогов, Отделение по детска коремна хирургия и Отделение по детска анестезиология и интензивно лечение

Това са думите от родител на наш пациент които получихме наскоро.

* * *

Благодарствено писмо

От Людмила ХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХ, живуща в гр. ХХХХХХХХХ

майка на пациент Евгени ХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХ , роден ХХ.ХХ.ХХХХ година.

Уважаеми Дами и Господа,

Бих искала да изразя дълбоката си благодарност и признателност към екипите на детска анестезиология и интензивно лечение и Отделение „Детска коремна хирургия” към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” за това, че спасиха живота на сина ми, за тяхното професионално и човешко отношение.

На 26.12.2022 година, след прием по спешност, постъпихме в Отделение по детска анестезиология и интензивно лечение и след като синът ми бе стабилизиран, бе преведен в Отделение „Детска коремна хирургия”. Въпреки голямото натоварване в момента, получих отговори на всеки един въпрос със спокоен тон и на разбираем език. Случая ни пое д-р Едмонд Рангелов. Той ми отдели достатъчно време и ми предостави цялостна информация за здравословния проблем на сина ми и хода на лечение и ми вдъхна надежда и успокоение за предстоящата операция. В такъв напрегнат момент човек има нужда точно от това.

Благодаря на целия екип от лекари и на всеки един служител на отделението за това, че изпълнява служебните си ангажименти не само професионално, но и със сърце.

Благодаря на старшата сестра и на всички медицински сестри за милото отношение.

Бяхме приети по спешност, притеснени и уплашени за здравето на детето ни, но ни посрещнаха с отлично отношение, невероятен професионализъм и не на последно място с прекрасни условия и уютни стаи.

Възхитена съм и от всички млади лекари, които са прекрасна комбинация от професионализъм, отношение и хъс.

Думите на благодарност в такива случаи са винаги недостатъчни и все пак огромно БЛАГОДАРЯ и бъдете здрави!

С благодарност

Людмила ХХХХХХХХХ

18.01.2023 г. гр. …

* * *

❤ ❤ ❤
Благодарим!
❤ ❤ ❤