Отново слепване след забелване

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
BgTatko2
Регистриран: 30 окт 2022, 10:33

Отново слепване след забелване

Мнение от BgTatko2 » 01 ное 2022, 09:54

Здравейте. Аз съм татко на две момчета (на 9 и на 4 години). Имаме проблем с чурките. По съвет на педиатърката ги забелвах като ги къпя до колкото може. Тя беше казала че ако до 3 години не стане, тя ще се погрижи и да не съм се притеснявал. Така и стана, баткото като беше на 3 едва се виждаше връхчето на главичката та при един от прегледите тя му дръпна чурката рязко и му я забели. Малко прокървя и се сцепи и текна кръв а той си порева. Каза ни вече като го къпя да забелвам докрай. Само че с времето кожичката пак почна да се свива и на 6 години беше в началното положение. Отново тя го забели от раз, пак имаше прокървяване и сцепване, той пак си порева. Сега е на 9 и отново не може да се забелва. Бяхме на преглед при уролог който каза че вече кожичката му е тотално съсипана и няма какво да се направи и че трябвало задължително да го обрежат изцяло. Аз съм много против и скоро ще сме на преглед при друг уролог. С малкия нещата са същите, и него на 3 години педиатърката му дръпна от раз пишлето и при него се посцепи и прокърви. Сега е на 4 кожичката на пишлето му не се забелва изобщо, дори отворчето не се вижда. И двамата ги боли като пишкат, като при малкия пишлето му се издува като балон отпред и сякаш не се изпишква напълно. Държа да отбележа че и аз имах проблеми като малък и като бях на 8 в училище доктора като ни проверяваше видя че не ми се забелваше кожичката на пишлето и затова каза на родителите ми да се погрижат. Баща ми ме заведе да ме обрежат и сега нямам никаква кожичка (като турците, въпреки че съм българин). Помня че баща ми ми каза тогава че и той е имал проблеми но са му били цепнали само кожичката. Помня че в училище много ме тормозеха затова че съм обрязан, особено в часовете по физическо, също и на тренировка много ме майтапеха та затова и съм твърдо против да обрязват и моите момченца, но се чудя възможно ли е да е нещо генетично? Какво бихте ме посъветвали?

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Re: Отново слепване след забелване

Мнение от професор Бранков » 06 ное 2022, 16:58

Здравейте,
виждам, че сте притеснен, но аз до вчера бях в болница. Ако желаете изчакайте, ще тръгна на работа след 2 седмици. Пишете ми след 14.11.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори