Страх от болница и манипулации

Отговори
marychery
Регистриран: 27 яну 2006, 11:57

Страх от болница и манипулации

Мнение от marychery » 05 авг 2016, 15:07

Проф. Бранков. Изчетох ето тази ваша статия http://www.pedsurg.net/za_pacienta_podgotovka.htm
Наистина е много полезна. Мисля, че би била от полза на всеки един родител, на който му предстои престой в болнично заведение с детето му. Аз съвсем скоро установих, че за моят 15 г. стаж като майка, вече с децата имам над 20 болнични престоя. И статии като вашата са от огромна полза, първо за да се успокоят родителите, а след това те да съумеят адекватно да успокоят децата си. Прав сте, че децата на истеричните и нервни родители са доста истерични.
Преди по-малко от месец се наложи, на дъщеря ми на 14г. да остане в болница и да претърпи оперативна намеса. Въпреки, че не е малка, беше стресирана, нервна, искаше да съм около нея постоянно. Едва преди няколко дена сподели страховете си - била е решила, че ще остане без крак. Безкрайно съм благодарна на целият екип който я лекува, всеки един от лекарите, които ежедневно по няколко пъти идваха да я видят намираха начин да я развеселят, да и кажат нещо мило, да и дадат бонбон......
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Re: Страх от болница и манипулации

Мнение от професор Бранков » 06 авг 2016, 05:59

Здравейте и благодаря. Тази статия е писана от нашите анестезиолози. В детската хирургия на "Пирогов" можа да откриете много добри специалисти, които са великолепни като хора.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

marychery
Регистриран: 27 яну 2006, 11:57

Re: Страх от болница и манипулации

Мнение от marychery » 06 авг 2016, 16:42

Професоре, срещнахме страхотни Хора и в Пирогов и в Токуда. Което ме прави истински щастлива. Благодаря,че Ви има.
Изображение
Изображение
Изображение

Отговори