Едно измислено и нагласено ръководство на болницата "Пирогов" ме изгони по най-пошъл начин. В него се завърнаха хора, за които фашисткия реваншизъм е едничка идеология. Единият с папийонката умира от злоба, а другия с циротичната физиономия се пържи на собствената си жлъч. Да са ми живи и здрави!
Знам че не съм незаменим.
Какво бихте казали вие?
СБОГОМ ПРИЯТЕЛИ И РОДИТЕЛИ
- професор Бранков
- Модератор
- Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
- Контакти:
СБОГОМ ПРИЯТЕЛИ И РОДИТЕЛИ
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !
Re: СБОГОМ ПРИЯТЕЛИ И РОДИТЕЛИ
това шега ли е
и ако е шега много е гадна ако е истина много голяма загуба за българската хирургия.
и ако е шега много е гадна ако е истина много голяма загуба за българската хирургия.
Здравейте, Професор Бранков!
Въобще не се притеснявайте все някои ще оцени вашите изключителн способности и опит в детската хирургия!
Надяваме се ,че няма да забравите за Детското оделение и ще консолтирате по-тежките случаи!!!!
Много здраве и късмет!!!!!
Въобще не се притеснявайте все някои ще оцени вашите изключителн способности и опит в детската хирургия!
Надяваме се ,че няма да забравите за Детското оделение и ще консолтирате по-тежките случаи!!!!
Много здраве и късмет!!!!!
Здравейте проф. Бранков,
съжалявам, че не сте вече на работа в Пирогов. Ние имаме нужда от Вас!Благодарим Ви за грижите към нашите деца.
Желая Ви успех, където и да сте, защото Вие сте се доказал и като специалист, и като Човек!
съжалявам, че не сте вече на работа в Пирогов. Ние имаме нужда от Вас!Благодарим Ви за грижите към нашите деца.
Желая Ви успех, където и да сте, защото Вие сте се доказал и като специалист, и като Човек!