Тази година две медии - „Дарик” и „24 часа”, провеждат кампания „НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ 2012 г.”
Радостно за нас е, че и в двата списъка присъства името на проф. Бранков – признание на пациенти и колеги за всеотдайния труд и любовта към професията.
Подробности четете на:
http://www.bestdoctors.bg
Проф. Огнян Бранков - „НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ 2012”
- професор Бранков
- Модератор
- Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
- Контакти:
Re: Проф. Огнян Бранков - „НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ 201
Вече не съм най-добрия лекар на България. Сега съм най-изгонения лекар, защото новото реваншистко ръководство на "Пирогов" реши че не съм удобен, защото винаги казвам директно нещата.
Започва край на разпада на най-известната болница в България. „Чичовото” пренарежда „Пирогов”. а сивите кардинали – Чичото Миланов и папийонката Таков диктуват правилата.
Пирогов вече е на колене. Всички наричат тази болница "Токуда на циганите". Разбира се, че има нужда от такава болница - ами нали се управлява от ц.......и.
Започва край на разпада на най-известната болница в България. „Чичовото” пренарежда „Пирогов”. а сивите кардинали – Чичото Миланов и папийонката Таков диктуват правилата.
Пирогов вече е на колене. Всички наричат тази болница "Токуда на циганите". Разбира се, че има нужда от такава болница - ами нали се управлява от ц.......и.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !