Поздравеления за Проф. Огнян Бранков - Медик на годината

Отговори
Потребителски аватар
boro
Site Admin
Регистриран: 16 юли 2005, 15:27
Контакти:

Поздравеления за Проф. Огнян Бранков - Медик на годината

Мнение от boro » 18 яну 2010, 09:27

Тази година наградата „Медик на годината” беше връчена на Проф. Огнян Бранков - завеждащ Сектора по детска хирургия в институт „Пирогов”.
Церемонията се състоя в четвъртък вечерта и бе уважена от здравния министър Божидар Нанев. Наградата се връчва ежегодно от „Форум Медикус”.
Проф. Бранков бе отличен за внедряване в практиката на модерни технологии, за значими научни и приложни постижения,
за над 30-годишната му непрестанна оперативна дейност в името на най-ценното – здравето на децата
и за прилагане за първи път у нас на нововъведения в диагностиката и хирургичното лечение на детските заболявания.

Честито!

Повече информация можете да намерите на следните адреси: BNews, Trud, 24chasa, Sandart

momobili
Регистриран: 27 авг 2009, 16:02

Re: Поздравеления за Проф. Огнян Бранков - Медик на годината

Мнение от momobili » 07 апр 2010, 23:27

Честит професионален празник, проф. Бранков!

С най-добри благопожелания за здраве, лично щастие и успехи в благородната Ви професия!
Лични благодарности от г-жа Иванова и Момчил от Варна :)

Masha
Регистриран: 03 яну 2011, 11:45

Мнение от Masha » 03 яну 2011, 12:04

Професор Бранков, от години искам да Ви благодаря! Аз може би съм една от първите Ви пациентки-1978г.-тогово съм била на 4г.-първо постъпила с апандицит и после перитонит,но имам спомени за Вас и Вашето отношение към децата! Спомням си колко мил и внимателен бяхте,чаках с нетърпение да дойдете на работа, зщото ме взимахте за ръка и ме разхождахте с Вас из цялата болница! Радвам се,че един достоен мъж е заел достойно своето място! Бъдете винаги такъв-голям професионалист и прекрасен човек! Благодаря Ви много и винаге ще Ви нося в сърцето си! Огромно БЛАГОДАРЯ!

С уважение: Евгения Георгиева

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 31 яну 2011, 16:07

Ей, благодаря ти! Стопли ми сърцето :)
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори