Здравейте,Професор Баранков!
Моя син е на 1г и 4 месеца,със запек е от юли месец,(изхожда се всеки ден или през ден,но топчета)педиатърката го лекува с хомеопатия,но без подобрение. От 7 дни той със сигурност 4 през ноща плаче изпъва крачета.....това състояние педиатърката го отдава на зъби. На 21.11 започнаха много силни болки в корема и плач всяка нощ,на 25 потърсихме гастроентеролог и постави диагноза възпаление на лимфите на червата изписа ни антибиотик Фромулид.(2 дни по-късно започна да се храни нормално) Пуснахме кръвни изследвания+паразити и бактерии(всички изследвания са добри).
От 25.11 до 29.11 не беше се изхождал и ни препоръча да давам прахчета Effecol. 3 дни спеше спокойно и сега
Пак е неспокоен и проплаква,не е силен плач,но пак изпъва крачета. През деня му се спи постоянно ч,изморен е...Извинявам се за дългия пост,отчаяна съм и искам второ мнение и не знам към кой да се обърна живеем в Пловдив.
Възпаление на лимфите на червата
- професор Бранков
- Модератор
- Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
- Контакти:
Re: Възпаление на лимфите на червата
Здравейте,
възпаление на лимфите на червата е много общо казано. За да има такова възпаление детето трябва да е с вирусна инфекция, температура, изобщо да е болно. Тези болки може да се дължат на нередовна функция на стомашно-чревния тракт. Тъй като има затруднено изхождане трябва да помислете за хранителния режим на детето. Поема ли достатъчно вода? Консумира ли плодове и зеленчуци?
Колкото до хомеопатията, аз не я прилагам и не я одобрявам.
В Пловдив потърсете проф.Бошева или проф.Шмилев.
възпаление на лимфите на червата е много общо казано. За да има такова възпаление детето трябва да е с вирусна инфекция, температура, изобщо да е болно. Тези болки може да се дължат на нередовна функция на стомашно-чревния тракт. Тъй като има затруднено изхождане трябва да помислете за хранителния режим на детето. Поема ли достатъчно вода? Консумира ли плодове и зеленчуци?
Колкото до хомеопатията, аз не я прилагам и не я одобрявам.
В Пловдив потърсете проф.Бошева или проф.Шмилев.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !
Re: Възпаление на лимфите на червата
Благодаря ви за отговора!