Здравейте!

◼ Гноен емпием ◼ Вродени болести на белите дробове
Отговори
stardoll
Мнения: 2
Регистриран: 17 ное 2013, 18:09

Здравейте!

Мнение от stardoll » 17 ное 2013, 18:29

Здравейте! Мога ли да ви задам един въпрос. Преди 1 месец баща ми е приет по спешност в болница с диагноза Двустранна пневмония след 9 дена лечение състоянието му се влоши започва силно главоболие,втрисане,температура,изпотяване и лека загуба на памет. След часове състоянието му се влошава и го свалят в отделение Карил с постоянни гърчове и е на командно дишане.Вече трета седмица е там без никакъв резултат, от начало почнаха рентгенови снимки,скенер. Всеки ден ни дават различни диагнози, в който се съмняват първо мислеха,че е инсулт,тумор а сега го изследваха за рак на белия дроб,а сега лекуват Двустранна пневмония и имал възпаление в дясно на белия дроб. След бронхоскопия не можаха да установяват нищо и е е взета втора бронхоскопия, но още не са излезнали резултатите, но гърчовете спират и после пак се появяват.Всеки ден ни дават различни версии, но без диагноза, не могат да отрият нищо. През 2006г. баща ми лежа в болница пак за пневмония и му беше открито заболяване ХОББ. А като малък е карал туберкулоза. Ще съм ви много благодарна, ако си дадете своето мнение и кажете какво бихме направили.

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1849
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Re: Здравейте!

Мнение от професор Бранков » 19 ное 2013, 13:34

Трудно може да се отговори по Нета. Явно на базата на хроничното си заболяване баща Ви получава вирусно усложнение, което влошава функцията на белия дроб. А дали има конкретна диагноза (тбц, рак, емфизем...) могат да Ви кажат само лекуващите лекари.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

stardoll
Мнения: 2
Регистриран: 17 ное 2013, 18:09

Re: Здравейте!

Мнение от stardoll » 23 ное 2013, 10:30

Благодаря ви за вашето мнение,но за съжаление той почина. Причините за смъртта са белодробна недостатъчност, сепсис и пневмония, появила се като усложнение.

Отговори