професор Бранков,моля за съвет

Отговори
hrih
Мнения: 1
Регистриран: 03 яну 2013, 10:59

професор Бранков,моля за съвет

Мнение от hrih » 03 яну 2013, 11:26

Здравейте, професор Бранков!
Честита 2013, много здраве и професионални успехи Ви желая!
Имам нужда от Вашият съвет.
Когато синът ми се роди ни казаха, че единия му тестис е асансьорен и трябва да се следи.
В последствие се оказа,че и двата тестиса са "слезли", но все пак решихме да го заведем на преглед отново. Лекарят ни успокои и каза, че всичко е наред. Въпреки това, на мен ми се струваше, че тестисите не са точно в торбичката. Единият постоянно изчезваше, но не се "качваше" нагоре, а точно обратното, слизаше под торбичката.
След няколко месеца отново го заведохме на преглед като и този път лекарят ни каза, че всичко е наред, дори ме успокои с думите, цитирам - "спокойно, един ден ще станеш баба". Попитах има ли нужда да ходим периодично на прегледи, каза че не е необходимо, но ако искаме, за наше успокоение.
И така сега синът ми е на 6 год., но нашите притеснения останаха. Скоро ходихме на преглед при педиатър,беше настинал. Той опипа коремната му област и директно ни попита дали има някакъв проблем с тестисите. Направо останах на място. Опипа ги и каза, че е добре да се прегледа от специалист.
Единият му тестис е отдолу и през по-голяма част от денонощието,торбичките му са празни,само вечер като се къпе, съпругът ми ги напипва и двата, но му се струва, че единият е малко по-голям от другия, което знам, че е нормално, но все пак се притеснявам.
Моля Ви, имам спешна нужда от Вашето мнение, защото ще полудея от притеснение.
Много бих искала да дойдем на място при Вас, но живеем във Варна.
Благодаря предварително за отговора!
Лек ден Ви желая!

Отговори