кръв в изпражненията

Отговори
dessipg
Регистриран: 25 май 2012, 11:26

кръв в изпражненията

Мнение от dessipg » 25 май 2012, 11:38

Здравейте,
ще ви бъда изключително благодарна,ако намерете време да отговорите на въпроса ми. Детенцето ми е на 5 годни и половина. Февруари месец бяхме 7 дни в инфекциозна болница със салмонела ентиритис. След като ни изписаха, спазвахме строга диета около 10 дни, нямаше проблеми, изпражненията бяха нормални. Започнахме бавно захранване, като установихме, че някои храни все още го дразнят - прясно мляко например. месец и половина след това дори се върнахме на градина като ядеше само нещата към които сме сигурни, че няма проблем. До тук добре. Само, че от време на време имаше по едно изхождане, по което има кръв. Отдавахме го на различните храни, които се опитвахме да включим. В края на април месец имаше няколко поредни такива обаче, спряхме го от градина. Направихме изследване пак за салмонела - беше отрицателно. Слагаме кремче в дупето евентуално за хемороиди и давахме рутаскорбин. Нещата бяха добре 3 седмици. Днес пак има кръв. Вече не знаем какво да правим. Детето е в кондиция, възвърна си теглото, дори малко отгоре, харни се добре. Не знам дали да се притеснявам, дали е от храна ... при всяко ходене н лекар, той изпада в паника в истинския смисъл на думата и вече не смея и да го мъкна по лекари, защото го изживява много трудно, явно споменът от болницата не е отминал.
Благодаря предварително и ще очаквам Вашия отговор с нетърпение!

Отговори