Благодаря

Отговори
rumm
Мнения: 3
Регистриран: 15 фев 2012, 21:56

Благодаря

Мнение от rumm » 16 апр 2012, 21:01

Здравейте

Искам за изразя своята огромна благодарност към дежурния лекар /за съжаление не разбрахме името му / на 15. 04 към 10 часа сутринта във 202 стая в Пирогов.
Благодарение на неговата компетентност 7 месечното ми внуче се размина със сериозна коремна операция.
Сутринта на 15 Вики започна изведнъж да пищи и да повръща, побледня и започва да избива студена пот. Веднага отидохме до спешния цевтър, откъдето ни изпратиха във 2-ра градска болница. Там дежурната лекарка ни препрати към Пирогов, със съмнение за проблеми с коремчето. В Пирогов веднага ни приеха и направиха ренген на корема. Когато се върнахме във 202 стая, въпреки че нямаше ясно изразен проблем, докторът, вместо да ни върне обратно във 2-ра градска, се усъмни и ни изпрати отново на ренгена с препоръка да се направи клизма с въздух под налягане/или поне така го разбрах /като спокойно ни обясни цялата процедура. При извършената манипулация се установи, че детето е с инвагинация, и междувременно червата са се опънали и проблема се е отстранил.
Пиша Ви, защото напоследък основно се пише за лошото отношение и некъдърноста на българския лекар, а внучето ми за 2-ри път в разстояние на 2 месеца попада при вас, и винаги попадаме на компетентни и загрижени за пациента професионалисти.
На целия екип на Пирогов пожелавам Весели празници, много здраве и да бъдете все така всеотдайни.

Отговори