Упорит запек при 6 месечно бебе
Упорит запек при 6 месечно бебе
Здравейте пише ви една притеснена майка. Ще започна от начало. Дъщеря ми е на 6 и половина. Успях да я кърма две седмици и кърмата ми спря. От там тръгнахме по мъките наречено запек. Започнах да и давам аптамил това даваха в родилна (родих секцио). Запекохме се ЛЛ предложи аптамил комфорт след думи за запек. Минахме НАН суприм про. Запек отново. На собствена глава взех Хип Комбиотик оправихме се най-накрая. До като не я захраних началото на 5 месец. Акашу всичко нормално. ЛЛ каза сменяне на 2 -ка . И се почнаха пак мъките. Разбирам,кога има запек на 2 ден почва да напъва и нищо а на 3 ден само едно сухо топче. Сменихме за кратко с лактана ,Защото нямаше хип. Личната през това време ни назначи лечение с линекс и лактулоза не подейства. След седмица пак бяхме на преглед ,каза да сменим с фризолак и сироп мина на фрути лакс с линекс ефект няма. Вкъщи пробваме всичко пюре круша ,слива. Зехтин дадох даже,гимнастика тип каране на колело,с кръгови движения по корема. И нищо хапваме се почервеняваме и нищо. Мисля да взема мляко за запек на Новалак. Вече съм отчаяна незнам,какво да правя. Знам ,че не трябва да се сменят млека често но вече.не намирам.решение. Насам се да ми помогнете
- професор Бранков
- Модератор
- Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
- Контакти:
Re: Упорит запек при 6 месечно бебе
Здравейте, извинете че не отговорих дълго време, но бях временно блокиран.
Вярно е, че не бива често да се сменят млеката, но все пак ща Ви препоръчам Фризовом, който освен при повръщане на бебето, служи за ускоряване на чревното изпразване. Друго което ще Ви препоръчам е Waya Lax Junior Сироп х250 мл Medis - 5 - 10 мл в чаша вода 50 мл сутрин. И, разбира се, плодовете и зеленчуците. Надявам се да помогне..
Вярно е, че не бива често да се сменят млеката, но все пак ща Ви препоръчам Фризовом, който освен при повръщане на бебето, служи за ускоряване на чревното изпразване. Друго което ще Ви препоръчам е Waya Lax Junior Сироп х250 мл Medis - 5 - 10 мл в чаша вода 50 мл сутрин. И, разбира се, плодовете и зеленчуците. Надявам се да помогне..
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !