Проблем с главичката на пениса !

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
SB|Freaked
Мнения: 3
Регистриран: 01 окт 2005, 01:51

Проблем с главичката на пениса !

Мнение от SB|Freaked » 01 окт 2005, 02:02

Извинявам се ако това не е правилното място, където да опиша проблема си.На 16 години съм и имам проблем с главичката на пениса.Когато не съм в ерекция без проблем излиза но при ерекция не става ! Отвора се оказва прекалено малък за да излезе !

Предварително ви благодаря за отговора !

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1806
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

непълно забелване

Мнение от професор Бранков » 02 окт 2005, 12:30

Здравейте,
този форум е подходящ за Вас, защото ние лекуваме деца от 0 до 18 години.
Проблемът при Вас съм срещал и при големи мъже. Навярно в бебешка възраст кожичката е била забелвана насилствено и сега има склеротични изменения, които не позволяват свободното издърпване.
Кожата на главичката играе важна роля при половия акт и удоволствието от него. Затова при Вас трябва да се направи една частична пластика (но не обрязване!), за да се отпусне.
Това е във възможностите на хирурзи и уролози. Но да знаете, че не всички се занимават с такива дребни проблеми.
Ако имате възможност, потърсете частен кабинет.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

SB|Freaked
Мнения: 3
Регистриран: 01 окт 2005, 01:51

Мнение от SB|Freaked » 05 окт 2005, 16:55

Пиша ви пак да ми кажете някакви подробности за моя проблем ! Това операция ли се води или е нещо по-обикновенно? Колко време отнема на хирурга ? Опойка нужна ли е ? Нещо повече за възтановяването след операцията ако може да ми кажете ?

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1806
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

ФИМОЗА

Мнение от професор Бранков » 05 окт 2005, 17:20

На Вашата възраст манипулацията може да се извърши амбулаторно. Прилага се местна упойка - инжектиране на аналгетик в кожата около пениса, където са неговите нерви. Стегнатият пръстен на кожичката се цепва надлъжно и се зашива напречно с три финни конеца. Трае около 15 минути, след което може да си отидете у дома.
Все пак, зависи от избора на лекар.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

SB|Freaked
Мнения: 3
Регистриран: 01 окт 2005, 01:51

Мнение от SB|Freaked » 07 окт 2005, 19:31

Ако не се напвари такава операция, има ли някакви странични ефекти ? Освен удоволствието от половия акт ако не се извърши операцията навреме ще има ли някакви странични ефекти.Примерно влияе ли за разтежа на пениса ?

Гост

Фимоза и пенис

Мнение от Гост » 09 окт 2005, 10:05

Здравейте,
По отношение фимозата и растежа на пениса, направих подробна справка. Счита се, че пенисът си е пораснал, колкото е определила природата. Но неговото кръвонапълване може да е непълноценно поради болка от стегнатата кожа и тогава твърдината и формата на пениса са непълноценни.
Възможно е също, при склеротично изменената кожа да има и скъсяване на юздичката, което пречи на постигане извита форма (като на банан) при ерекция. Това са деликатни моменти, които еволюцията е създала в продължение на епохи.
Съчетанието на много фактори водят до рефлекторно намаляване на удоволствието и желанието за секс.

Манипулацията не е проблем. Може да опитате с втриване в зоната на стеснената кожа на кортизонов крем (bethamethasone 0,05 %) 2 - 3 пъти дневно в течение на 4 -5 седмици. Ако няма ефект, вземете решение за частична пластика.

Отговори