Здравейте,
Синът ми е на 8 год. От три години се оплаква от болки в корема, като през този период бяха направени много изследвания, като последното беше на 28.02.2008 - иригография. От него стана видно че има силно изразена долихосихма. Насочиха ни да се обърнем към вашата клиника. Сега въпросът ми е дали винаги при тази диагноза е необходимо оперативно лечение, и ако да в какво се състои то?
Благодаря ви предварително!
Долихосигма
- д-р Стоилов
- Модератор
- Регистриран: 15 юли 2005, 14:48
- Контакти:
Re: Долихосигма
Здравейте!sisa написа:Здравейте,
Синът ми е на 8 год. От три години се оплаква от болки в корема, като през този период бяха направени много изследвания, като последното беше на 28.02.2008 - иригография. От него стана видно че има силно изразена долихосихма. Насочиха ни да се обърнем към вашата клиника. Сега въпросът ми е дали винаги при тази диагноза е необходимо оперативно лечение, и ако да в какво се състои то?
Благодаря ви предварително!
Поздрави от д-р Стоилов.
Ако детето Ви има диагностицирана с иригография долихосигма то това не значи ,че детето Ви трябва да претърпи хир лечение за това състояние-необходимо е да се предпише съответен хигиенно-диетичен режим,медикаментозно лечение и оплакванията от запек могат да отзвучат.Обърнете се към нас за консултация-носете рентгеновите снимки.
Стоилов
Добър ден, обръщам се към доктор Стоилов-преди няколко дни Ви изпратих запитване по обявения мейл във ввръзка с дете на 4 г , страдащо от Долихосигма! Удобно ли беше там да изпратя запитването или е нужно на друго място! Благодаря и се извинявам за притеснението!
Може ли потребител sisa да се свърже с мен, бих искала да попитам как се справяте с проблема? Какво лечение имате? Благодаря предварително!
- професор Бранков
- Модератор
- Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
- Контакти:
Може да потърсите д-р Стоилов в детска хирургия на Пирогов - коремно отделение. Мисля че той не внлиза в този сайт.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !