Може би не задавам въпроса си на правилното място, но ще съм ви благодарна, ако ми помогнете по какъвто и да е начин. Синът ми е на 1г 3м и има вътрешен хемороид

Здравейте.Anonymous написа:Здравейте!
Може би не задавам въпроса си на правилното място, но ще съм ви благодарна, ако ми помогнете по какъвто и да е начин. Синът ми е на 1г 3м и има вътрешен хемороид, голям колкото малък лешник. Лилав e на цвят. Личи си, че болката която изпитва е голяма, а аз незнам по какъв начин мога да му помогна. От няколко месеца казвам за него на всеки лекар който преглежда човечето, но никой не ми вярва. Eдните казват да спра разтройството, другите да яде овесени ядки за да се разхлаби и т. н. Нищо конкретно. А нещата стават сериозни. Детето ме гледа с поглед търсещ помощ. Какво да направя. За достоверност баща му вчера го снима и в понеделник ще го покажа на педиатъра ни, но ако можете помогнете ми и вие.
Извинете за забавения отговор ,но бях в чужбина.силвана написа:Майка съм на момченце на 3г.Той е със запек и от месец февруари тази година започнах да наблюдавам в изпражненията му малко кръв.Заведох го на Детски хирург.Прегледаха ануса му чрез опипване с пръст.Диагноза не му поставиха но се предположи,че е фисура.Лечението беше 10 дни с Proctoglivinol и mezim-forte.След един месец отидихме отново със същите оплаквания.Прегледаха детето отново и се назначи същото лечение.Кам медикаментите добавихме шоколад - Комфорт за разграждане на храната.Дойде лятото детето се имаше по-голямо движение и проблема изчезна.Само, че от началото на септември нещата тръгнаха по старият начин.Водехме го на друг специалист.Назначи процедури с тетра 20-30дни и ако няма подобрения преглед чрез анастазия.Кажете ми моля,как се провежда такъв преглед?Детето е малко и много стресирано.Как ще му се отрази?Страх ме е,че уж нищо му няма,а никой не ми обеснява за какво става въпрос.Аз когато му бърша дупенцето ми се струва,че има в единият край малка цепа и самото място е по-удебеленно.Как никой нищо не вижда незнам? Ще стани една година съм в невидение и ходене по-мъките.Дайте ми съвет и консултация.Благодаря предварително.Николова
силвана написа:Майка съм на момченце на 3г.Той е със запек и от месец февруари тази година започнах да наблюдавам в изпражненията му малко кръв.Заведох го на Детски хирург.Прегледаха ануса му чрез опипване с пръст.Диагноза не му поставиха но се предположи,че е фисура.Лечението беше 10 дни с Proctoglivinol и mezim-forte.След един месец отидихме отново със същите оплаквания.Прегледаха детето отново и се назначи същото лечение.Кам медикаментите добавихме шоколад - Комфорт за разграждане на храната.Дойде лятото детето се имаше по-голямо движение и проблема изчезна.Само, че от началото на септември нещата тръгнаха по старият начин.Водехме го на друг специалист.Назначи процедури с тетра 20-30дни и ако няма подобрения преглед чрез анастазия.Кажете ми моля,как се провежда такъв преглед?Детето е малко и много стресирано.Как ще му се отрази?Страх ме е,че уж нищо му няма,а никой не ми обеснява за какво става въпрос.Аз когато му бърша дупенцето ми се струва,че има в единият край малка цепа и самото място е по-удебеленно.Как никой нищо не вижда незнам? Ще стани една година съм в невидение и ходене по-мъките.Дайте ми съвет и консултация.Благодаря предварително.Николова