Инфекция...?!?

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
zlatibg
Мнения: 2
Регистриран: 11 мар 2007, 17:17

Инфекция...?!?

Мнение от zlatibg » 11 мар 2007, 20:04

Здравейте, доц. Бранков!

Позволете най-напред да изразя възхищението си от Вас, за това, че влагате толкова време и търпение да помагате на майките в България![/b]

А сега – към проблема.
Синът ни е на 2г. и 4мес. Никога не съм заголвала пишлето, прилагам обичайната хигиена – измиване с хладка вода, доколкото кожичката позволява изтегляне назад, но тя, предполагам спонтанно, е започнала разлепване, неравномерно, на 4-5 местенца. Преди около месец препуциумът от долната страна, от двете страни на юздичката се зачерви, поду се, започнахме компреси с риванол, но имаше гной 1-2 дни. Леко се зачервява и мястото, откъдето пишка. Изследвахме урината, беше нормална. Изцяло спряхме да използваме памперс-гащи, които според мен провокираха това. Проблемът е, че оттогава насам това зачервяване и подуване се повтаря вече много пъти, с кратки периоди на подобрение от 1-2 дни, през които не ползваме риванол или смрадлика. След това всичко започва отново. Понякога детето казва, че там му пари, явно усеща дискомфорт. Педиатрите ме критикуват, че не съм го заголила, пращат ни на хирург, но много се страхувам от насилствено заголване, заради травмата, физическа и психическа, още повече, че детето заеква. В Бургас, където живеем, това се прави без упойка. Другият вариант е да не го мажа с нищо, да изчакам отново да се появи гной и да дадем секрет за изследване, но до резултата ще минат още дни. Много съм притеснена, нямам към кого да се обърна! Моля Ви, дайте ми съвет!

Благодаря Ви предварително!
Последна промяна от zlatibg на 16 мар 2007, 22:22, променено общо 2 пъти.

zlatibg
Мнения: 2
Регистриран: 11 мар 2007, 17:17

отговор

Мнение от zlatibg » 11 мар 2007, 23:14

Очакваме скоро Вашия отговор.

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1801
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 10 май 2007, 11:48

Извинете ме, пропуснал съм Вашия въпрос.
Ако има наистина инфекция на урината, причината далеч не е във фимозата. Ако фимозата Ви безпокои, трябва да се забели, но непременно под обща наркоза.
В Бургас няма към кого да Ви насоча.
Заповядайте при нас.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори