Пак за физомата

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
gincheto
Мнения: 2
Регистриран: 13 юни 2006, 23:08

Пак за физомата

Мнение от gincheto » 13 юни 2006, 23:25

Синът ми е на 1г. и 10 месеца. Когато беше на 2 месеца, личната ни лекарка ни посъветва да започнем постепенно забелване, като до към годинката трябва да се е показала главичката. Ако не успеем да се справим, тя щяла да свърши работата. Аз опитах това упражнение със забелването за няколко вечери, но все ми се струваше, че не е точно така. После започнах да се интересувам и открих, че на приятелки, които живеят в чужбинане им препоръчват никакви манипулации върху пениса на бебето, също прочетох и статията на Др. Бранков и много горещо я препоръчвах на всички майки по бебешките форуми. Обаче тази сутрин синът ми показваше, че го боли пениса и видях, че е посинял и отекъл. Направих му киснене в смрадлика и слеобяд вече бяхме в Пирогов. Аз лично много исках да ни приема Др. Бранков, защото бях убедена, че всеки друг лекар би ме почнал веднага защо не съм забелвала. За съжаление, приемното Ви време беше изтекло. Приеха ни на консултация в 120 стая и сестрата ме посрещна, карайки се от вратата. Аз твърдо заявих, че не позволявам да се забели детето ми особено пък без упойка и без да ми се дадат някакви обяснения. Докторът се държа професионално и не го направи , а само леко почисти пениса на детето и ми препоръча промивки с реванол, като ми даде нещо като направление - не знам как точно се води - и ни препоръча утре да идем пак на детски уролог, като най-вероятно ще се наложи частично обрязване. Сестрата за пореден път ми заяви, че аз съм виновна за състоянието на детето.
Та, така - утре пак идваме. Дали ще е възможно, ако прочетете, др. Бранков или Др. Стоилов, да видите сина ми. Много се надявам това, което ни предстои да не е толкова страшно, колкото ни го описа сестрата, защото не спирам да се обвинявам, че аз съм виновна за това.
Благодаря Ви за вниманието!

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1811
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 14 юни 2006, 10:50

Доведете детето когато имате възможност.
В четвъртък ще бъда много зает, затова потърсете д-р Стоилов. Мен може да откриете в петък около 11.30 часа.
Потърсете ме също на мобилния 0888 373 857.
доц. Бранков
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

gincheto
Мнения: 2
Регистриран: 13 юни 2006, 23:08

Мнение от gincheto » 14 юни 2006, 15:47

Много благодаря за отговора, Др. Бранков!!!
Ние бяхме днес в 101, където докторът вече забели сина ни. Обясни, че при повторно залепване, ще трябва пак да ходим в Пирогов. Все пак, ако не ви притесняваме, ще дойдем в петък да видите Ванко и вие.
И пак много, много Ви благодаря за отговора!

Отговори