забелване на 5 месеца.Какво да правя?

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
Vesela

забелване на 5 месеца.Какво да правя?

Мнение от Vesela » 30 май 2006, 15:28

Здравейте доктор Бранков!
Много съм Ви благодарлна за всичко което съветвате и пишете относно забелването на малките бебета и деца. Разбрах, че не е желателно да се бърза с тази манипулация, но за съжаление 1 ден след като нашата педиатърка вече го направи и разрани много сериозно пенисчето. Вече 2 дни детето ми/ което е на 5 месеца/ нервничи и отказва да се храни. Промивам мястото с реванол, но незнам дали е достатъчно и дали не трябва да го мажа с нещо обезболяващо??? Сега обаче ме вълнува въпросът след като раничката оздравее как да продължим напред? Може би само хигиена и нищо повече????? Или....???
Много благодаря предварително за съвета Ви, който очаквам с нетърпение.

П.П.: Толкова съжалявам че не попаднах на статията Ви в bg.mamma по-рано.....За пореден път се убеждавам, че тези педиатри никакви ги няма :evil: , все бързат....с ранно захранване на бебетата, с ранно забелване...аман от тях. Трима сменихме - все един дол дренки. Простете, че говоря така за Ваши колеги, но съм много ядосана. Те не четат ли, не се ли информират с новостите в здравеопазването????

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1803
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 01 юни 2006, 22:00

Оставете нещата на спокойствие. Правете компреси с Риванол и памук за по-продължително време 2 пъти дневно. Не пипайте мястото и след известно време ми се обадете да Ви консултирам. Няма нищо страшно.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Гост

Благодаря!!!

Мнение от Гост » 02 юни 2006, 11:47

Много благодаря докторе за отговорът Ви, който определено ме успокои. Между впрочем вече пенисчето изглежда много добре, почти е заздравяло :D Поздрави!

Отговори