Изчезна Еластичността на Препуциума

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
shabazz
Мнения: 2
Регистриран: 23 юни 2007, 16:18

Изчезна Еластичността на Препуциума

Мнение от shabazz » 23 юни 2007, 16:56

Здравейте,
на 24 години съм и имам следния проблем от около 1 година насам.Работих в едно ателие и там постоянно бяхме с мръсни ръце...работа с ръждясали метали, препарати, киселини и т.н. и няма как всеки път като се ходи по малка нужда да си мием ръцете.Оттогава насам на върха на кожичката, която покрива главичката на члена ми се появи съвсем малко бяло петно, което стоеше като изсъхнала кожа.Постепенно това нещо започна да се разраства и обхвана целия ми препуциум отпред-частта която е върху главичката.Сега цялата кожичка е бяла и стое леко нацепена и при ерекция е невъзможно да се оголи главияката поради липса на всякаква еластичност.Незнам какво да правя :( Дали има някакъв начин да се излекувам с някакво лекарство или ще трябва да се обрежа.Четох наскоро и някаква статия за подобен случай в следствие на висока кръвна захар, но пък пред 2 седмици си правих изследвания и захарта ми беше 4,7. Моля Ви, дайте ми някакъв съвет!!!

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1803
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 11 юли 2007, 15:20

Извинете, че забавих отговора си.
Дано нещата да са се оправили.
Във Вашия случай е нужен съвет от кожен лекар, или т.н. дерматолог-венеролог.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

shabazz
Мнения: 2
Регистриран: 23 юни 2007, 16:18

Мнение от shabazz » 20 юли 2007, 20:50

Ходих на кожен лекар и ми казаха, че не е болест, просто е изчезнала еластичността, но и те незнаят как точно.Изписаха ми някаква паста, мазах се, но без никакъв ефект.Вече и в отпуснато състояние е доста трудно да издърпам кожичката,за да се оголи главичката.Кожичката която е върху главичката е бяла и твърда.Искам да се обрежа 100%.Искам да ви попитам дали не съм вече голям за това,понеже съм на 24 години и също така един познат ми каза, че най-прецизния сюнет се превел с лазер.Може ли да ви помоля да ме насочите къде правят обрязване с лазер....вие можете ли да ме оперирате и скъпо ли струва тази процедура.Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1803
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от професор Бранков » 12 авг 2007, 20:27

Нещо се разминаваме с въпросите и отговорите.
Просто е неприятно, че пропускам някои постинги.
Аз лично не мога да Ви помогна, а и честна дума не знам къде се прави обрязване с лазер.
Решението за обрязване е много лично и се продиктува от различни причини - най-често е религиозната, а на второ място е безизходицата на нещата.
Аз лично рядко правя оперативно обрязване на деца, но мога да кажа, че то се понася много по-лесно в переспективен план, отколкото при големи мъже, които тепърва трябва да свикват с непрекъснатото дразнене от дрехите след обрязването. Тези, които са опитвали да ходят с непрекъснато забелена кожичка, знаят колко неприятно е това чувство.
Не знам доколко кожните лекари са успели да Ви помогнат, но ако Вие не виждате друг изход, направете го. В крайна сметка се свиква с всичко.
Ако успея да разбера нещо, ще Ви пиша.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори