Добър ден доктор Бранков

Отговори
hohoboho81
Мнения: 1
Регистриран: 09 сеп 2014, 14:26

Добър ден доктор Бранков

Мнение от hohoboho81 » 09 сеп 2014, 14:40

Бих искала да зная следното тъй като до май месец виждах тестисите на сина ми долу 'но около почивки и прочее десният ми се струваше че не слиза'на 15.09 детето прави 3год.има ли определена възраст когато трябва да слезе сам или зависи от формата и големината или и от нещо друго .Баба му докато го гледа твърди че все още слизал миналата седмица -би ли могло сега да се направи нещо десния го няма 'има', а левият си е долу.Не ми се иска да прибързвам с операция и докога мога да чакам или варианта с хормонално лечение в този случай за да не стане по- голям и съвсем да не може да слезе или вече може да е късно...Личната лекарка ми каза:ееее и да не слезе докторите ще го фиксират после ...не ми звучи нормално да се изразяява по начин в които ''една операция -голям работа''-това е детето ми все пак.Изками се да изчакам,но нр знам дали е редно и дали нвма да стане късно.Благодаря ви за отделеното време и хубав ден!

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1796
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Re: Добър ден доктор Бранков

Мнение от професор Бранков » 12 сеп 2014, 14:47

hohoboho81 написа: Баба му докато го гледа твърди че все още слизал миналата седмица - би ли могло сега да се направи нещо десния го няма 'има', а левият си е долу.
Не чакайте другата седмица пак "да слезе долу" ... На неговата възраст отдавна е трябвало да се прегледа от специалист - детски хирург или детски уролог и ако е било нужно - вече да сте забравили за операцията.
В София такива има в "Пирогов" и в ТОКУДА. Може да потърсите също колегите детски хирурзи в Пловдив, Варна или Стара Загора. Хормони се предписват по строги показания, пак отчетени от специалист.

Не се бавете.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори